Brannkopper.com

Alt om brannkopper!

Symptomer på brannkopper

Når man mistenker brannkopper oppfordrer vi til at man alltid oppsøker lege på grunn av smittefare og unngå en mer alvorlig infeksjon. Dersom behandlingen kommer raskt i gang kan det i mange tilfeller være tilstrekkelig med fucidin salve uten tilegg av antibiotika kur.

Brannkopper har eksistert i alle år og det finnes således en rekke kjerringråd for å bli kvitt brannkopper og for å lindre smerten. Vi anbefaler at du alltid søker lege og følger rådene derfra. Dersom du allikevel velger kjerringråd så bruk dette som et tilegg til foreskrevet behandling fra lege, ikke som et alternativ til tradisjonell medisinsk behandling.

Brannkopper begynner som en rød flekk som etter hvert får gule skorpe. Etter en stund kan dette utvikle seg til en pussfylt blære eller et mer åpent sår og flere tilsvarende flekker utvikler seg gjerne i samme område på kroppen. Brannkopper kan oppstå hvor som helst på kroppen men det er vanligst at et utbrudd starter rundt nese, munn og øreflipper. Nakke og underarmer er også vanlige infeksjonsområder.


Copyrighted content. All Rights Reserved.